Samarbeten

Favoriterna när jag behöver bästa fäste oavsett underlag! OLx Spirit har tagit mig till mästerskapsmedaljer både nationellt och internationellt. Acceleritas gör att jag känner mig snabb och lätt! Oribi springer jag småstigsdistans i, oavsett om det är snöfritt eller isigt – eftersom den finns med och utan metalldubb! Läs mer om Icebugs skor här.

 

maurten

Det nya spännande sportdrycksföretaget från Göteborg som förser världens bästa maratonlöpare med energi. Med bara 5 ingredienser har man tagit fram en produkt som är snällare mot magen och mer effektiv än andra produkter på marknaden. Läs mer om Maurten här.


Sista pusselbiten i min satsning? Mat är mitt bränsle under träning och tävling och så otroligt viktigt att det blir rätt, både när det kommer till innehåll och mängd. Jag är superglad att ha hittat Felicias restaurang som bjuder på vällagad husmanskost kombinerat med nya smaker och med stor variation av både vegetariskt, veganskt och grönt. Felicias erbjuder även catering av högsta klass. Ta en lunch hos Felicias i Gårda och du kommer komma hem nöjd, mätt och laddad på energi!  

Jag är på stadig uppgång av min karriär och har målet klart för mig: jag vill bli bäst och målet om individuellt VM-guld är inom räckhåll. Vill Ditt företag vara med mig på resan? Hör av dig! Kontaktuppgifter finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: