Samarbeten

Favoriterna nĂ€r jag behöver bĂ€sta fĂ€ste oavsett underlag! OLx Spirit har tagit mig till mĂ€sterskapsmedaljer bĂ„de nationellt och internationellt. Acceleritas gör att jag kĂ€nner mig snabb och lĂ€tt! Oribi springer jag smĂ„stigsdistans i, oavsett om det Ă€r snöfritt eller isigt – eftersom den finns med och utan metalldubb! LĂ€s mer om Icebugs skor hĂ€r.

 

maurten

Det nya spÀnnande sportdrycksföretaget frÄn Göteborg som förser vÀrldens bÀsta maratonlöpare med energi. Med bara 5 ingredienser har man tagit fram en produkt som Àr snÀllare mot magen och mer effektiv Àn andra produkter pÄ marknaden. LÀs mer om Maurten hÀr.


Sista pusselbiten i min satsning? Mat Àr mitt brÀnsle under trÀning och tÀvling och sÄ otroligt viktigt att det blir rÀtt, bÄde nÀr det kommer till innehÄll och mÀngd. Jag Àr superglad att ha hittat Felicias restaurang som bjuder pÄ vÀllagad husmanskost kombinerat med nya smaker och med stor variation av bÄde vegetariskt, veganskt och grönt. Felicias erbjuder Àven catering av högsta klass. Ta en lunch hos Felicias i GÄrda och du kommer komma hem nöjd, mÀtt och laddad pÄ energi!  

Jag Àr pÄ stadig uppgÄng av min karriÀr och har mÄlet klart för mig: jag vill bli bÀst och mÄlet om individuellt VM-guld Àr inom rÀckhÄll. Vill Ditt företag vara med mig pÄ resan? Hör av dig! Kontaktuppgifter finns hÀr.

LĂ€mna en kommentar