Samarbeten

Favoriterna när jag behöver bästa fäste oavsett underlag! Anima Bugrip är hur bra som helst i ett vintrigt Göteborg! OLx Spirit har tagit mig till mästerskapsmedaljer både nationellt och internationellt och är den skon jag förhoppningvis kommer använda i Strömstadskorna i sommar. Acceleritas gör att jag känner mig snabb och lätt! Läs mer om Icebugs skor här.

2xuKläderna jag bär under träning och tävling. Enjoy Sport Sverige och 2XU som står för de bästa kompressionsprylarna på marknaden. Elite MCS kollektionen är min absoluta favorit med extra stöd till utsatta muskelgrupper. Kompression är vetenskapligt bevisat att det påskyndar återhämtningen. Dessutom är min personliga uppfattning att de ger mig en grym löpkänsla under träning och tävling vilket är minst lika viktigt. Läs mer om 2XU här.

maurten

Det nya spännande sportdrycksföretaget från Göteborg som förser världens bästa maratonlöpare med energi. Med bara 5 ingredienser har man tagit fram en produkt som är snällare mot magen och mer effektiv än andra produkter på marknaden. Läs mer om Maurten här.

 

runingcoachlogo

Företaget jag jobbar extra för som guldcoach. running.COACH är din personliga träningscoach online och förser dig med en komplett träningsplan på din väg mot dina mål. running.COACH passar dig som satsar på löpning över distanser mellan 5km och maraton. Det bästa med running.COACH är att innehållet är komplett; det finns ett tydligt syfte och förklaring till varje specifikt träningpass. Dessutom fokuserar man även om styrka och nutrition. Just nu kan du skaffa ett konto gratis (en månad) med följande rabattkod: LINASBLOGG. Läs mer och registrera dig här.

Göteborgs lokala försäljare av alla möjliga typer av orienteringsprylar. Millegård har all utrutning man behöver och också som policy att alltid ha de lägsta priserna. Läs mer om SM Sports utbud här.

 

Jag är på stadig uppgång av min karriär och har målet klart för mig: jag vill bli bäst och jag vill ta VM-guld. Vill Ditt företag vara med mig på resan? Hör av dig! Kontaktuppgifter finns här.

lina_icebug

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: