Premiären fick vänta.

4 04 2016

Ibland vänder det fort.

Jag var sliten efter Tjeckien och troligtvis satte jag igång med allting en dag för tidigt, eller så fick kroppen till slut en chans att släppa ut det den försökt hålla emot när jag väl tog det lugnt och vilade. Svårt att säga. Hade också omgivits av många förkylda personer senaste veckorna och till slut, när kroppen var två-lägers-sliten så oavsett om det var som en tidsinställd bomb eller om det var för snabb start på träningen igen så orkade inte immunförsvaret kämpa emot mer. Förkylningen var ett faktum och Strömstadstävlingarna fick ställas in.

Tråkigt med tävlingarna, men premiären får helt enkelt vänta. Det som var mest tråkigt var dock att helgen skulle spenderas med mamma och pappa, men det blev det nu inget av. Även det får vänta och fokus är nu på att bli frisk. Har druckit supersmoothies, sovit, ätit, vilat och försökt sköta mig exemplariskt för att ge kroppen alla möjligheter till ett snabbt tillfrisknande. Nu är det dag 3 och det kanske går åt rätt håll.

Till helgen väntar som bekant EM-tester fredag till söndag nere i Skåne. En otroligt tuff tävlingshelg med medel, sprint och långdistans. Nu gäller det dock för mig att först och främst bli frisk och sedan vara smart. En sjuk kropp är inget verktyg för en elitidrottare så som sagt, bli frisk är prio nummer 1.

2016-04-02 09.23.26


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: