HD14-16! Göteborg O-training 2015 – anmäl dig nu!

24 10 2015

Höst igen och dags för fjärde upplagan av Göteborg O-training! Årets datum är satt till lördag 21 november och jag hoppas att många ungdomar i klasserna HD14 och HD16 tar chansen och anmäler sig! Vad är då O-training?

O-training är en träningsdag där ungdomsorienterarens utveckling är i fokus. Vad kan just Du göra för att förbättra din teknik? Eller få en boost på självförtroendet genom den positiva feedback du får från välmeriterade seniorlöpare! Till hjälp finns nämligen hela Göteborg-Majorna OK’s elitlöparstall inklusive alla landslagslöpare! (De flesta som deltar som uppföljare har erfarenheter av landslagsuppdrag på antingen junior- eller seniornivå!) Varje ungdom får en individuell uppföljning med personlig feedback och utvecklingssnack efter genomförd träning. Johan Runesson kommer att hålla i en genomgång av träningen med GPS-uppspelning och en annan löpare kommer även hålla ett annat kortare föredrag. Utöver det blir det en kort, intensiv och rolig eftermiddagsträning, god mat, fika och tid att lära känna gamla vänner bättre och helt nya! Målgruppen för denna dag är som nämnt ovan HD14 och HD16.

Tidsschema för dagen kommer senare, men räkna med start på morgonen ca 9-9:30 och avslut på eftermiddagen ca 16-16:30. Plats för träningsdagen är GMOK’s klubbstuga i Skatås.

Anmälan är öppen, platserna är begränsade till 30 så först till kvarn gäller. Anmälan görs via Eventor: http://eventor.orientering.se/Events/Show/13809 (För att hitta den i kalenderprogrammet på Eventor behöver man klicka i ”inkludera närtävlingar”.)

Här kan du läsa mitt inlägg om O-training 2013 då vi bl a hade gäster från Danmark (fantastiskt skoj!) och här kan ni läsa om första året, 2012, där vi också hade löpare från hela södra Sverige och Halden! Båda blogg/nyhetsinläggen innehåller en hel del bilder.

Frågor kan ställas som kommentar här nedan eller via kontaktinfo på Inbjudan .

otraining 2012

Ser fram emot att träffa Dig!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: