Ungdom! Anmäl dig till Göteborg O-training 2014!

31 10 2014

otrainingFör tredje året i rad arrangerar Göteborg-Majorna OK tillsammans med Frölunda OL Göteborg O-training. Det är en träningsdag för ungdomar HD14-16 år som vill utveckla sig som orienterare! Datum för 2014 är lördagen 22 november och plats är Frölunda OL’s klubbstuga i södra Göteborg. Tidsram för dagen är preliminärt 8.30/9.00-17.00.

20 ungdomar fick deltagande på träningsdagen i pris under Göteborg O-meeting som arrangerades i mitten av augusti. Vi hoppas att datumet passar er alla så att ni kommer! Övriga 20 platser är först-till-kvarn-principen via anmälan på Eventor. Anmälan öppnar på måndag 3 november.

Göteborg O-training erbjuder alla deltagande ungdomar personlig uppföljning på ett av träningspassen. Uppföljare är elitlöpare från GMOK (inklusive våra landslagslöpare). Alla får tid för personlig feedback med tips om både vad man gör bra och några saker som man kan förbättra. Perfekt nu när det finns tid under vintern att utveckla sin orienteringsförmåga inför nästa säsong! Deltagarna får under dagen två kvalitativa orienteringsträningar, lunch och därefter en ”OL-workshop” med Johan Runesson och mig. Deltagarna får också möjligheten att lära känna nya vänner och interagera med andra likasinnade orienterare. Tidigare år har vi haft deltagare från Danmark (Hilleröd), Norge (Halden) och större delen av södra Sverige (Bohuslän, Eskilstuna, Linköping, Jönköping, Halmstad, Göteborg). Vi hoppas på något liknande i år! Vi tror på att ett utbyte löpare emellan är otroligt viktigt för utveckling!

Mer information kommer komma på Eventor och även på Göteborg O-training’s hemsida. Anmälan öppnar alltså på måndag 3 november. Ta chansen! Jag hoppas vi ses!

otraining5

Du som vann priset på O-meeting är automatiskt anmäld. Om du mot förmodan INTE kan delta, ber vi dig meddela detta så fort som möjligt så att vi kan tillsätta platsen till någon annan intresserad.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: