Lucka 7: Fredagsmys!

7 12 2012

Äntligen fredag! 

Visserligen spelar veckodagarna inte så stor roll för mig då jag i princip gör detsamma vilken dag det än är. Tränar, äter, sover och försöker jobba på den tiden som blir över. Det som annars symboliserar fredagar är att det allt som oftast är en resdag när det gäller helgläger. Dock ingenting denna fredagen vilket betyder en helg hemma! Wow!

Nu är snart maten färdig. Kokt potatis och broccoli med stekt panerad fisk och remouladsås till. Namnam! Detta ska avnjutas till På Spåret (som äntligen börjat igen!) featuring Världscupen i Längdskidor! Vilken höjdarkväll! Satan i gatan! Dock blir fredagsmyset all alone. Om två veckor får jag fredagsmysa med min andra hälft. Woho! 🙂

Har förövrigt funderat lite på hur långsamt 4,1km/h faktiskt är apropå att den där lattemorsan ”power-indoor-walkade” (eller vad det nu kallas) på den hastigheten i onsdags (se lucka 5). Jag var nämligen tillbaka på gymmet idag för intervaller på bandet. Efter mina 8 st 1000-metersintervaller när svetten rann, tröjan och pannbandet var genomblött och benen med fortsatt träningsvärk från just förra gympasset darrade började jag stappla fram. STAPPLA FRAM. I en hastighet av 4km/h. Jag kan säga att det nästan t o m var svårt nog att stappla så långsamt.

Jaja, tur att vi är olika. Nu väntar TV-soffan.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: