Lucka 3: Pepparkakor och Pannlampor!

3 12 2012

Fick kritik från mina föräldrar för att jag skrivit på engelska i föregående luckor, så nu får det bli på svenska.

Idag har jag kommit i kontakt med pepparkakor i två bemärkelser. Dels bakat pepparkakor (tradition) med mamma. Dryga 300 stycken. Hjärtan. ”Små, större och stora” som mamma graderade storleken i.  Helt enligt svenska språkets regler.

Dessutom var mamma och pappa pepparkakor själva. Nyss hemkomna från Thailand. ”Det regnade varje dag!” Det syntes inte… Bruna som tusan och en längtan bubblade upp inom mig efter sol och bad. #NewZealandHereWeGo #TankarJustNuPåAttSpringaVärldscup? #Njae.

Helgens 10-milaläger blev en snöig historia, men fick några bra pass ändå. Det är mysigt att springa nattorientering när snön gnistrar av pannlampsljuset. Lyckades dessvärre stuka foten på lördagen, men även där kom snön till sin rätt och direkt kylde av och med en hårt lindad fot resten av lördagskvällen var foten åter kompatibel för väglöpning på söndagen. Nu blev det istället en ordentligt påminnelse om fotstyrka som de tre M:en alltid tjôtar om (Mattias, Martin och Mia – Tack för att ni tjôtar!).  Lite skitjobb ingår i alla yrken.

Pannlampor är dock en höjdare nu under vinterns träning. För er som behöver lite inspiration till att bygga en egen kan spana in det här: Den Ultimata Pannlampan. Sevärt!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: