WOC precamp

25 06 2012

I helgen sprang jag världscup i St Gallen, Schweiz, men det var väl inte så mycket att hänga i julgranen. Visste att formen inte skulle vara jättebra, men trodde att kroppen skulle velat vara med lite mer i leken under medeldistansen, och passade på att ta lite dumma beslut under loppet. Sprinten var ett bättre genomförande, lite misstag i början, och slutade på en 14:e plats. Jag får vara nöjd. Det kommer mera.

Nu är vi i Lausanne och idag har jag varit uppe i Jura och tränat två medelrelevanta pass. Verkligen rolig terräng och något som passar mig grymt mycket bättre än voralp-terrängen i Appenzell. Planerar att få en bra träningsvecka, med många relevanta pass i bra fart. Imorgon ska vi springa Schweizarnas och Finnarnas VM-test på medel och på onsdag väntar deras lång-test. Blir bra banor och träningar där jag förhoppningsvis kan få ut mycket inför VM.

—-

Under vistelsen under världscupen bodde vi i Brülisau, där kyrkklockan ringde varje kvart. Vid xx.15 ett slag. Vid xx.30 två slag. Vid xx.45 tre slag. Vid hel timme x antal slag som en förvarning att ”nu är det hel timme” och sedan så många slag som timmen var. Vid klockan 06:00 ringde den minst en hel minut. Vid vissa andra timmar under dagen kunde den gå bananas och ringa en hel kvart. Sömnen blev sådär. Vaknade några gånger om man säger så.

På midsommarmorgonen tog vi kabinen upp till högre höjder och gick en promenad på bergskanten till ett fint litet hus där vi åt midsommarfrukost. Jordgubbar! Tyvärr låg dimman tjock så vi såg inte den fina utsikten. Men vi vet hur det skulle ha sett ut. Sedan dansade vi runt Annelis och Håkans minimidsommarstång. Det var kul! Små grodorna och Prästens lilla kråka ska man inte underskatta!

    


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: