Tid att andas.

4 06 2012

Vårsäsongen var grym på alla sätt och vis, men åh vad skönt med ett break i tävlingssäsongen.

Äntligen handlar inte allt om att återhämta sig från tidigare helgs tävlande för att direkt vara på tårna igen 5 dagar senare när det är tävlingsdags igen. Nu finns det tid att träna. Inte fundera eller känna efter så mycket, utan bara träna. Springa distanspass på småstig på Björnåsberget eller bara lulla runt 8:an i allt från 5:30-4:30-tempo. Springa med goa kompisar, skvallra och tjôta om allt mellan himmel och jord.

Dock har det även funnits en hel del annat att ta igen, som kräver tid. Jobb med Hittaut.nu och tyskastudierna till exempel. Tyskan är jag snart klar med och kan då stolt chasha in 7,5hp i Nybörjartyska. Heja mig! Ser fram emot steg 2 i höst. Jobbet flyter på, men jag ska nog tillåta mig själv att vara i det närmaste proffs sista månaden fram till VM.

 

Tiden framöver kommer alltså innebära lite mera grundträning och lite mindre orientering så här till en början. På torsdag nästa vecka åker vi till Jukola och efter det åker jag direkt med Jonas ner till Schweiz. Där kommer jag sedan stanna fram till VM. På onsdag nästa vecka kommer alltså bli den stora packningsdagen. Packa för 1,5 månad inkl klubbprylar, landslagsprylar och vanliga prylar. Kan bli intressant. Elitidrottandet = livet i en kappsäck!

Nu är det snart dags att byta om för dagens pass nummer 2: Favoritpasset: Småstigsdistans med goa vänner. Denna gången Ola och Lilian. Landslagskollegorna. Hur bra är inte det?!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: