Schweiz Del 1: Fiat Cinquecento

16 08 2011

Direkt efter Oringens sjätte etapp var det dags för att tillsammans med Kanelin sätta sig på tåget från Söderhamn mot Göteborg via en thairestaurang i Stockholm.

På Gbg Central väntade far som skjutsade ut oss till Säve där vi fick väga in bagaget efter många om och men och packande hit och dit. En sko där och en tröja på… Ryan Air… Sedan tog vi flyget till Bergamo och vi fick hämtat ut vår fina mini-Fiat som vi sedan blev hånade många gånger för. Vi började vår roadtrip mot Chur och Casa de Sauterilainen, som blev lite chockade över att vi sms:ade från Italien om att vi var på väg. Vad fan gör ni i Italien, ni ska till Schweiz! Vi kom fram kl 00 och vi blev välkomnade med svenska flaggan och dylikt. Upp tidigt tidigt för att hinna till första etappen och vid frukosten dök även Raffi upp så det var sweet att träffa Piff och Puff igen.

På nedresan hade jag dragit på mig lite halsont så därför skulle jag bara jogga första etappen väldigt lätt. Hann också med en hel del smultron och hallonstopp och suga in underbara alpvyer på min 73 minuter långa runda, sisådär dryga 20 min efter den där Jansson. Även om det såklart var segt att ha halsont så kunde jag ändå njuta hela vägen. O-ringen var tävlingen, Swiss O Week var semestern.
Karta utan GPS.

Efter tävlingen våldgästade vi GMOK-huset och hade en lugn och skön eftermiddag. Den fortsatte på kvällen hemma hos Sauters som tog emot oss med öppna armar. Kunde aldrig drömma om att vistelsen där skulle bli som den blev. Vi blev helt enkelt ordentligt bortskämda. Under kvällen hann vi dessutom med diverse huskurer med vitlök och whiskeygurglande för att göra så att halsontet skulle försvinna, nu hade nämligen även Elin drabbats… Ooopss…

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: